WYDZIAŁ PRAWA |
|
PRAWO - 5-letnie jednolite studia magisterskie, wszystkie lata; ADMINISTRACJA - studia drugiego stopnia, wszystkie lata; |
|
Semestr zimowy | Semestr letni |
piątek - niedziela 23- 25 września 7 - 9 października 21 - 23 października 4 - 6 listopada 18 - 20 listopada 2 - 4 grudnia 16 - 18 grudnia 13 - 15 stycznia 27 - 29 stycznia Sesja egzaminacyjna: |
piątek - niedziela 17 - 19 lutego 2 - 4 marca 16 - 18 marca 30 marca - 1 kwietnia 20 - 22 kwietnia 4 - 6 maja 18 - 20 maja 1 - 3 czerwca 15 - 17 czerwca Sesja egzaminacyjna: |
Strony: 1
Szanowni Państwo,
Zgodnie z ustaleniami przesyłam w załączeniu stan faktyczny. Proszę na jego podstawie przygotować projekt pozwu. Przesyłam Państwu również projekt pozwu, który omawialiśmy na rozprawie, co pozwoli Państwu na przygotowanie "pracy domowej" w oparciu o tej projekt.
Z informacji uzyskanych od przedstawicieli Państwa Uczelni wynika, że następne zajęcia z Państwem mam w dniu 9 stycznia 2009 r. w tych samych godzinach. Dlatego uprzejmie proszę o nadsyłanie prac do dnia 15 grudnia br.
Na kolejnych zajęciach omówimy nadesłane przez Państwa prace.
Proszę również zabrać ze sobą kodeksy cywilne, gdyż będziemy przygotowywać wniosek o stwierdzenie nabycia spadku.
W związku z tym, iż niektóre e-maile nie były poprawnie napisane, lub nieczytelnie, albo nie było ich w ogóle przy imieniu i nazwisku, proszę o przekazanie Państwa Koleżankom i Kolegom niniejszego e-maila.
Pozdrawiam,
Paweł Kurcman
radca prawny
rzecznik patentowy
Pliki do napisania Pozwu:
UWAGA pliki zostały spakowane w formacie rar i w tym formacie moga być tylko otwarte...
Link do pliku
STUDIA NIESTACJONARNE - I ROK PRAWA, IV ROK PRAWA, V ROK PRAWA, III ROK ADMINISTRACJI
,,SPOTKANIA Z PRAKTYKĄ,,
,,PRAKTYCZNE ASPEKTY WYKONYWANIA ZAWODU PRAWNIKA"
W DNIU 21 LUTEGO ZAJĘCIA NIE ODBĘDĄ SIĘ